Ylläpitoeditori

Kaikkien uusien kotisivujen mukana tulee helppokäyttöinen SilverStripe-ylläpitoeditori. Yksinkertainen mutta tehokas editori on helppokäyttöinen ja sen käyttämisen oppii nopeasti myös aloitteleva kotisivujen sisällön päivittäjä. SilverStripe sopii erinomaisesti niin pienille kuin suurillekin sivustoille ja se asennetaan juuri teidän sivustonne tarpeisiin räätälöitynä.

SilverStripe-screenshot

Ylläpitoeditorin avulla voit esimerkiksi

  • Muokata sivuston tekstejä ja kuvia
  • Lisätä uusia sivuja ja poistaa sivuja
  • Päivittää yrityksen yhteystietoja ja aukioloaikoja
  • Tiedottaa ajankohtaisista asioista
  • Lisätä, muuttaa ja poistaa kuvagallerian kuvia ja kuvatekstejä
  • Lukea yhteydenottolomakkeella lähetettyjä yhteydenottoja siltä varalta, että ne eivät ole tulleet sähköpostiisi esimerkiksi teknisen vian tai sähköpostilaatikkosi täyttymisen vuoksi
  • Muokata yhteydenottolomaketta ja sen vastaanottajia, sekä luoda uusia lomakkeita eri tarkoituksiin

Osa edellä mainituista toiminnoista vaatii sivustokohtaista toteuttamista. Mainitse tilauksessa mahdollisimman tarkkaan, mitä kaikkea haluat sivuille. Voit hyvin mainita erilaisia ideoita ja kysyä niiden toteutusmahdollisuuksista, koska toteutusmahdollisuudet eivät rajaudu vain jo valmiina oleviin ominaisuuksiin, vaan olen aina kiinnostunut suunnittelemaan myös uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Lisäyksiä ja kustomointeja voidaan hyvin tehdä myös jälkikäteen.

Räätälöidyt listaukset esimerkiksi tuotteille

Jos halutaan, voin tehdä kotisivuille ja editoriin räätälöintiä tietyn tyyppiselle sisällölle. Esimerkiksi mikäli sivuilla halutaan listata ajoneuvoja, ruokia, tavaroita, kiinteistöjä yms., on pienen määrän kirjoittaminen sivuille sellaisenaan helppoa, mutta suuremman määrän kohdalla voidaan tehdä räätälöintinä esimerkiksi tuotesivu, joka näyttää tuotteen tiedot halutussa muodossa, ja hakemistosivu, joka listaa taulukossa tuotteet ja niiden tärkeimmät ominaisuudet. Vielä pidemmälle vietynä tuotteet voidaan tuoda automaattisesti ulkoisesta järjestelmästä.

Kokeile ylläpitoeditoria

Ylläpitoeditorin koekäyttöä varten tulee Email-kenttään syöttää admin ja Password-kenttään password .

Huomautus! Testieditori on oletuksena englanninkielinen. Kun editori on asennettu sivustollesi, sen kielenä tulee olemaan suomi (tai halutessasi jokin muu kieli SilverStripen laajasta kielivalikoimasta). Kielen voi jo testieditorissa vaihtaa suomeksi klikkaamalla vasemmalla ylhäällä kohtaa Hi Demo Admin, valitsemalla Interface Language -kohdasta Finnish ja klikkaamalla sitten Save.

Kirjaudu testieditoriin