Kotisivut

Toteutan kotisivut tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen ja asiakkaan valitsemaan webhotelliin asentamiseen saakka avaimet käteen -periaatteella. Kotisivuihin kuuluu myös ylläpitoeditori, jonka avulla voit itse muokata kotisivujen sisältöä. Voit myös lähettää tiedot tehtävistä muutoksista minulle sähköpostilla, jolloin teen sisällön päivittämisen puolestasi. Jälkimmäisellä tavalla päivityksistä veloitetaan tuntihinnaston mukaisesti.

Kotisivujen suunnittelu tehdään joko sähköpostitse tai tavattaessa toimistollani tai asiakkaan luona.

Ulkoasu

Ulkoasua varten tarvitaan esimerkiksi graafikon tekemä ulkoasusuunnitelma tai muu kuvallinen luonnos. Teen yhteistyötä graafikon kanssa, jolta ulkoasusuunnitelma voidaan tarvittaessa tilata. Tämän jälkeen teen ulkoasun teknisen toteuttamisen ja asentamisen sisällönhallintajärjestelmään, johon sisältö syötetään minun tai asiakkaan toimesta.

Sisältö

Asiakas pystyy itse lisäämään ja muokkaamaan sivujensa sisältöä, kuten tekstiä, kuvia, taulukoita sekä ladattavia tiedostoja ja dokumentteja, sekä luomaan uusia sivuja valikkoon. Sivuston toteuttamisvaiheessa asiakas toimittaa sähköpostilla sisällön, jonka haluaa sivustolle alussa laitettavan. Koska kotisivujen tekemisen hinta perustuu arvioituun työtuntimäärään, voidaan haluttaessa hintaa pudottaa siten, että asiakas lisää sivuilleen itse suurimman osan sisällöstä ja minä lisään vain parin ensimmäisen sivun sisällön esimerkiksi. Sivusto julkaistaan sitten kun asiakas ilmoittaa sen olevan julkaisuvalmis

Lue lisää sisällön ylläpitämisestä

Webhotelli

Kotisivut voidaan asentaa minkä tahansa palveluntarjoajan webhotelliin, jossa on saatavilla PHP5 tai PHP7 sekä MySQL-tietokanta. Tarvittaessa voin antaa ehdotuksia webhotellia tarjoavista yrityksistä, jolloin asiakkaan on mahdollista tehdä hintavertailu joutumatta kuitenkaan käyttämään tuntikausia aikaa eri palveluntarjoajien etsimiseen internetistä.