Hinnasto

IT-tuki

 Sis. alv. 24%Alv. 0%
Tukityö 48 €/h  38,71 €/h
Käyntimaksu Helsinki 15 €  12,10 €
Käyntimaksu Vantaa/Espoo/Kauniainen 20 €  16,13 €
Käyntimaksu muualle Sovitaan erikseen

 

Tietoturvaohjelmistot

Jälleenmyyn Aviran virustorjuntaohjelmistoja. Voimassa olevat hinnat löydät Aviran sivuilta. Kauttani saat ohjelmistot tilattua kätevästi muiden palveluiden yhteydessä ja maksettua laskulla tai tapaamisen yhteydessä kortilla tai käteisellä. Voit tilata virustorjuntaohjelmiston myös erikseen. Ota yhteyttä!

Maksutavat

Lähityö - ja sen yhteydessä mahdollisesti tulevat muut tuotteet - maksetaan pääsääntöisesti maksukortilla tai käteisellä. Laskulla maksamisesta voidaan sopia erikseen. Etätyö maksetaan laskulla jälkikäteen. Korttimaksamisessa kaikki yleisimmät siru- ja magneettikortit käyvät - esimerkiksi Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro ja JCB.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen määrä on 45% kotona tehdyn työn arvonlisäverollisesta hinnasta ja sitä voi saada kumpikin puoliso 2000€/vuosi, ts. yhteensä 4000€ vuodessa. Omavastuuosuus on 100€ vuodessa. Muita kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvia töitä on esimerkiksi kotitalous-, hoiva-, asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöt. Mahdolliset oheistuotteet, kuten ohjelmistot ja tietokoneet, eivät kuulu kotitalousvähennyksen piiriin, vaikka ne myytäisiin kotikäynnin yhteydessä.

Esitä vähennystä esitäytetyn veroilmoituksen mukana tulevan täyttöohjeen liitteenä olevalla lomakkeella 14. Kuittia/laskua ei tarvitse liittää palautettavaan veroilmoitukseen. Säilytä saamasi lasku/kuitti. Se esitetään verottajalle ainoastaan pyydettäessä.